Παραδόσεις - Αποστολές προϊόντων - Κόστος μεταφορικών

Ποιες χώρες/περιοχές καλύπτει η Κάβα Κ. Μαλαμίδης

Η Κάβα Κ. Μαλαμίδης αποστέλλει την παραγγελία σας στην Ελλάδα.

Κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας: 

Παράδοση σε 2 εργάσιμες ημέρες

Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα παραδίδουμε οπουδήποτε στην Ελλάδα συνήθως εντός 2 εργάσιμων ημερών. Για νησιωτικούς προορισμούς καθώς και δυσπρόσιτες περιοχές εκτός Αττικής ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. 

Δωρεάν Παράδοση για παραγγελίες πάνω απο 300€

Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 300 € , τότε η παράδοση των προϊόντων σας πραγματοποιείται δωρεάν.

 

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης αφορούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα άμεσα διαθέσιμα. Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει κάποιο προϊόν το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα χρειαστούμε επιπλέον 2-6 εργάσιμες ημέρες. 

 

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί και δεν είμαστε σε θέση να το αποστείλουμε, ο πελάτης θα ενημερωθεί τηλεφωνικά και μέσω email και θα έχει την επιλογή είτε αντικατάστασης του προϊόντος με κάποιο άλλο είτε την επιστροφή μέρους ή του συνόλου των χρημάτων της παραγγελίας.

 

Στην Κάβα Κ. Μαλαμίδης έχουμε την δυνατότητα, μέσω συνεργασιών μας με εταιρείες του εξωτερικού, να ικανοποιήσουμε τις περισσότερες από τις απαιτήσεις σας για σπάνια ή εξειδικευμένα ποτά. Μπορείτε επομένως να παραγγείλετε προϊόντα που δε συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογό μας. Θα είναι χαρά μας να διερευνήσουμε τη δυνατότητα να σας τα προμηθεύσουμε, γι’ αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email στην διεύθυνση: [email protected]cavamalamidis.gr

 

 

Πως υπολογίζεται η χρέωση των μεταφορικών;

Όλα τα προϊόντα της Κάβας Κ. Μαλαμίδης παραδίδονται :

 

  1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)

Το κόστος εξαρτάται από την τοποθεσία παράδοσης, την τιμολογιακή πολιτική κάθε εταιρείας ταχυμεταφορών, την απόσταση από τις αποθήκες ή την έδρα της εταιρείας ταχυμεταφορών κλπ.