Ασφάλεια Δεδομένων

Είναι απαραίτητο το άνοιγμα λογαριασμού για να αγοράσω προϊόντα από την κάβα Κ. Μαλαμίδης ;

Το άνοιγμα λογαριασμού είναι μία απλή και εύκολη διαδικασία, ενώ παράλληλα σας προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως: 


  • Δεν υπάρχει ανάγκη επανεισαγωγής των στοιχείων σας σε μία μελλοντική παραγγελία.
  • Δυνατότητα εισαγωγής πολλαπλών διευθύνσεων αποστολής, που διευκολύνει σημαντικά τη δυνατότητα αποστολής παραγγελιών δώρου.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης των προηγουμένων παραγγελιών σας.
  • Δυνατότητα άμεσης επαναπαραγγελίας.
  • Δυνατότητα αποδοχής προσφορών, εφ’ όσον επιλέξετε να δέχεστε μηνύματα προσφορών.
  • Τέλος, σε κάθε επίσκεψή σας στις ιστοσελίδες της Κάβας Κ. Μαλαμίδης  θα μπορείτε να “συνδεθείτε” με τον Λογαριασμό σας και να έχετε μία απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία κατά την πλοήγησή σας στις ιστοσελίδες μας.

Γι’ αυτούς τους λόγους και με σκοπό τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση το άνοιγμα λογαριασμού είναι απαραίτητο για την πραγματοποίηση παραγγελίας και μπορείτε να το πραγματοποιήσετε πατώντας στον σύνδεσμο «Εγγραφή» που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της Αρχικής Σελίδας.

Για να «συνδεθείτε» με τον Λογαριασμό σας θα πρέπει να εισάγετε το email σας και τον Κωδικό σας. Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε την ακόλουθη διαδικασία: 

Επιλέξτε το Σύνδεσμο «Σύνδεση» στο επάνω δεξιό μέρος της αρχικής σελίδας. Στην σελίδα εισαγωγής στοιχείων που θα εμφανιστεί, επιλέξτε το Σύνδεσμο «Ξεχάσατε Τον Κωδικό Σας;». Στην σελίδα που θα ανοίξει, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το email σας. Στην συνέχεια πατήστε το πλήκτρο «Υποβολή». Στην διεύθυνση email που δώσατε θα σας σταλεί ο νέος σας Κωδικός, με τον οποίο θα έχετε πλέον πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας. 

Αφού συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας, μπορείτε να αλλάξετε τον Κωδικό που σας αποστείλαμε με κάποιον άλλο της αρεσκείας σας.

Αφού μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου του Λογαριασμού σας, επιλέξτε από τις επιλογές στην αριστερή στήλη το λεκτικό «Συνδρομή στο Δελτίο Νέων» και διαγράψτε την επιλογή (τσεκάρισμα) από το Δελτίο Νέων που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε. Ταυτόχρονα, θα πάψουν να έρχονται και προσφορές προϊόντων.